Home Furtun picurare pret
Furtun picurare pret
Furtun picurare pret PDF Imprimare Email
Furtun picurare pret
Scris de mihaela86   
Miercuri, 22 Iunie 2011 07:00

Un furtun picurare este foarte des intalnit intr-o gospodarie. Intalnim un furtun de picurare in gradinarit, la aerul conditionat, la frigidere etc. Un furtun de picurare are un pret accesibil oricarui buget. Orice furtun de picurare cu pret mare sau scazut, se vinde la metru liniar. Un furtun de picurare cu pret mare este destinat fermelor, platatiilor mari etc. Chiar daca un furtun de picurare se foloseste pentru gradinarit, acesta nu este acelasi lucru cu un furtun de gradina.Un furtun de cauciuc de picurare are pret variat, in functie de dimensiunea pe care o are. Un furtun de picurare cu pret mic este acel furtun de dimensiuni mici. Un astfel de furtun de picurare cu pret mic are dimensiunile intre 0,20 si 0,30 lei, pe metru liniar. Un furtun de picurare cu pret mic poate avea o calitate inferioara. Pentru o gradina conventionala, unde activitatea de irigat nu este mare, este indicata achizitionarea unui furtun picurare cu pret redus, chiar daca e de o calitate mai slaba.

Orice furtun de picurare are pret ce variaza si in functie de cantitatea cumparata. Astfel, cu cat se comanda o cantitate mai mare, cu atat un furtun de picurare are un pret mai scazut. Avantajele unui furtun de picurare cu pret mic, este acela ca poate fi folosit o perioadata de timp de stul de mare (7-8 ani). Asadar, un astfel de furtun de picurare cu pret mic poate fi o investitie deosebita pentru curte.Un furtun de picurare la pret mic poate fi achizitionat din magazinele specializate in gradinarit sau din magazinele specializate in utilaje si accesorii agricole. De asemenea, mai exista si varianta internetului. Pe internet sunt multe siteuri de unde puteti achizition un furtun de picurare cu la pret mic. Intr-un interval de timp foarte scurt aveti acest furtun de picurare la pret mic acasa, fara sa fie nevoie sa va deplasati.

Cu un furtun de picurare la pret mic s-au rezolvat toate problemele de irigatie. Astfel, cu ajutorul unui furtun de irigare la pret mic faceti economie de bani, timp, energie si apa. In plus, acest furtun de picurare la pret mic va ajuta sa aveti o cultura mai bogata si de o calitate mai buna. Un furtun de picurare la pret mic reprezinta o buna modalitate de irigare a culturilor asezate in panta sau pe teren denivelat.

Ultima actualizare în Luni, 09 Mai 2011 08:33
 


Sondaje

Sunt folositoare informatiile de pe site?
 

Vizitatori Online

Avem 2 vizitatori online

Adauga la retele sociale

Facebook Twitter Digg Delicious Stumbleupon RSS Feed 
Joomla 1.5 Templates by JoomlaShine.com