Home Furtun hidraulic
Furtun hidraulic
Furtun hidraulic PDF Imprimare Email
Furtun hidraulic
Scris de mihaela86   
Miercuri, 22 Iunie 2011 06:58

Un furtun hidraulic este un dispozitiv de presiune mare, impartit in trei parti principale. Prima parte a unui furtun hidraulic este reprezentata de un tub interior ce ofera fluid. A doua parte a unui furtun hidraulic este un strat de impletitura de sarma. Partea a treia a unui furtun hidraulic este chiar stratul exterior care protejeaza furtunul de substante chimice abrazive, uleiuri, temperatura, vreme etc.

Un furtun de antigel, la fel ca si un furtun hidraulic este conceput pentru aplicatii mecanice. De obicei, un furtun hidraulic se face la comanda pentru o anumita aplicatie. Pentru a putea lucru la anumiti parametri, un furtun hidraulic trebuie sa aiba dimensiuni specifice. Un furtun hidraulic poate fi fabricat din cauciuc sintetic, teflon sau termoplastic pentru a putea efectua corect transportul de lichid.Nu exista un furtun hidraulic permanent. Desi, un furtun hidraulic este extrem de eficient, durata lor de viata depinde de modul in care este folosit si intretinut. Daca un furtun hidraulic este supus la socuri mecanice (lovituri, zgarieturi, intinderi) acesta nu mai functioneaza corespunzator. Astfel, durata de viata a unui furtun hidraulic este destul de redusa. Este indicat ca operatorul sau utilizatorul unui furtun hidraulic sa nu traga sau sa indoaie furtunul.

De asemenea, este indicat ca utilizatorul sa verifice intotdeauna daca acel furtun hidraulic formeaza bucle. In plus, orice furtun hidraulic este sensibil la temperaturi extreme.
Temperatura prea ridicata sau temperatura prea scazuta pot avea un impact negativ asupra unui furtun de combustil hidraulic. Nu este indicata folosirea unui furtun hidraulic in stare necorespunzatoare o perioada prea mare de timp.Un furtun hidraulic poate furniza energie de la cateva uncii la cateva sute de tone, ceea ce il face foarte important si util. Un furtun hidraulic poate fi de mai multe tipuri, in functie de temperatura la care functioneaza sau, in functie de presiunea la care este supus. Daca luati in considerare caracteristicile si sensibilitatile unui furtun hidraulic, atunci ii puteti prelungi durata de viata.

Ultima actualizare în Luni, 09 Mai 2011 08:32
 


Sondaje

Sunt folositoare informatiile de pe site?
 

Vizitatori Online

Avem 2 vizitatori online

Adauga la retele sociale

Facebook Twitter Digg Delicious Stumbleupon RSS Feed 
Joomla 1.5 Templates by JoomlaShine.com